Timanställda till Kundval

Arbetsplatsen
Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommu... ner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhetAttendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter inom hemtjänst. Då du kommer att arbeta inom Kundval krävs det att du är en engagerad person som tycker om att arbeta med äldre människor.
Du ska vara serviceinriktad och lyhörd inför kundens behov.
Emellanåt är det ett högt tempo som ställer krav på flexibilitet och kreativitet samtidigt som du skall leverera god omsorg.Kvalifikationer
Utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från hemtjänst
Du skall vara serviceinriktad, kunna hålla många bollar i luften, vara strukturerad och stresstålig.
B-körkort är ett krav och att du kan cykla